top of page

SPINNER & LANGKOUS wil mensen laten zien hoe bijzonder de wereld is: mooi en complex tegelijk. Maar we willen dat jij het ontdekt. Daarom ontwerpen wij beleving. Met veelkleurige en gelaagde experiences laten we mensen net even anders kijken naar de wereld om hen heen. We focussen op cultuur, educatie, natuur, gezondheid en wetenschap – de dingen die wat ons betreft het leven echt de moeite waard maken.

 

Beleving kent voor Spinner & Langkous vele gedaantes. citydressing, een museaal concept, campagnes, een veelzeggend product, een tentoonstelling, een festival, een ontdekkingsreis. Elke experience die die wij ontwikkelen is een blikopener en biedt een verrassend perspectief.

Samen met opdrachtgevers – en het liefst in vers gesmede allianties – maakt Spinner & Langkous maatschappelijke onderwerpen toegankelijk, leuk en relevant. Vanuit de stellige overtuiging dat niets saai, ingewikkeld of ver van je bed hoeft te zijn. En als je iets mooi of bijzonder vindt en met plezier beleeft, geef je het de aandacht die het verdient.

LOPENDE PROJECTEN

RECENTE PROJECTEN

vissermannen.jpg

VISSERMANNEN -
ZOUT EN ZOET

Schermafbeelding 2022-01-05 om 10.19.57.png

SAVE THE CHILDREN

DHPaktJeIn_1028x1028.jpg

DEN HAAG PAKT JE IN

IMG_8359-4.jpg

COLLECTIELAB MUZEE

IMG_8290.jpg

MUSEUMWINKEL HAAGS HISTORISCH MUSEUM

DKG_interieur-schets_09.jpg

INFOPUNT SCHEVENINGEN

bottom of page